top of page

TEAM

Maak kennis met ons team

Anne-Marie Vanryckeghem

Apotheker - provisor

Ann Seye

Apotheker - adjunct

Keysha De Facq

Apotheker - adjunct

20221020_192240_edited.png

Beste bezoeker, 

 

Ons team met veel ervaring geven u graag in OVERLEG het juiste ADVIES om zo tot de beste persoonlijk ZORG te komen.

Apotheek Sluizeken Gent werd eind 2014 overgenomen van Klaas en Kristof. De link in de naam verwijst uiteraard naar de locatie dicht bij het Patershol. Mijn naam is Anne-Marie Vanryckeghem, apotheker en titularis van Apotheek Sluizeken Gent. Na ruim 6 jaar hebben we onze apotheek verbouwd die klaar is voor de toekomst met een ultramoderne robot binnen en een 24/7 afleverautomaat buiten. Minder administratie en meer tijd voor ons klanten.  

 

Samen met mijn vast team ben ik trots te kunnen zeggen dat we jarenlange ervaring, gekoppeld met degelijk advies en vooral persoonlijk contact kunnen delen met al onze goede en trouwe klanten. We doen ons best om dagelijks iedereen te helpen en te begeleiden in het goed gebruik van de medicatie. 

 

Apotheek Hertecant Farma Berlare, Apotheek Vanrusselt Jessica, Apotheek Latem en Christophar online webshop zijn nauw verbonden met Apotheek Sluizeken Gent. Hierdoor kunnen we dagelijks stock uitwisselen en vaak een oplossing bieden voor medicatie die moeilijk beschikbaar is op de belgische markt.

 

Kom gerust eens binnen en proef de familiale sfeer in onze nieuwe apotheek. 

bottom of page